keer terug
eerste tussenstop: JAPAN
keer terug
krant de post
achterkant postkaart Japan
vandaar naar Finland, in een onuitspreekbaar dorp...
tot slotte: Rorvig in Denemarken
krant denemarken

Tijdens de Berenfoor lanceerden we nog een ander gek idee. Niet alleen Kuurne en omstreken mocht genieten van onze passie voor beertjes, maar ook de rest van de wereld. Daarom stuurden wij ons Kinderfoorbeertje op wereldreis. Op 14 juni 1998 trokken we dan ook naar de post om ons Kinderfoorbeertje uit te zwaaien. Gepakt met een rugzak waarin eerst enkel een brief stak waarop stond dat ons beertje graag de wereld wou zien en of de ontvanger van het beertje deze wou doorsturen naar iemand anders in de wereld. En graag ook in het rugzakje een klein aandenkentje van het land.
Wij stuurden onze mascotte eerst naar Okinawa in Japan (alvast een ambitieus begin!). Vandaar ging hij via Finland naar Kopenhagen, Denemarken waar hij Kerstmis mocht doorbrengen bij Anne Krohn. Van allemaal kregen we toffe postkaartjes.
Anne Krohn stuurde onze beer naar Mexico. Maar sindsdien hebben wij van ons beertje niets meer gehoord. Of hij zelfs nog maar is aangekomen in Mexico weten we niet, maar hopelijk is er ergens op de wereld die goed voor hem zorgt.
Wie meer weet over deze verontrustende verdwijning, laat het gerust weten.