contacteer ons hier
ons volgend initiatief...
hier stellen we ons even voor
terugblik op onze vorige activiteit
kom hier alles te weten over de Kinderfoor in het verleden
al onze foto's netje op een rij
kinderfoornieuwtjes

 

•19 september 2017

Alle foto's staan online op onze facebookpagina. Intussen haalden we de kaap van 1000 volgers en meer dan 1000 vind-ik-leuks, Dank u wel daarvoor.

•18 september 2017

KINDERFOOR 2017 zit erop.
't was goed.
't was reuze.
't was de max!
Met ons kleine ploegje krijgen we dit nooit alleen voor elkaar. Daarom: dank je wel aan iedereen die deze Kinderfoor tot een topeditie maakte.
Merci vrijwilligers, voor jullie ongebreideld enthousiasme
bij alle standen, 4 uur lang.
Merci barteam, jullie legden marathons af met volle plateaus. Bedankt aan onze vaste werkkrachten, jullie tjoolden met ons mee van de eerste tot de laatste uren.
Merci vliegende reporter, om Kuurne warm te stomen voor onze hoogdag!
Merci sponsors, voor de nodige duiten.
Merci gemeente Kuurne, voor te veel om op te noemen.
Merci zon, je straalde!
Merci aan alle bezoekers, 't zou niet hetzelfde zijn zonder. Maar vooral, merci jij daar, kleine snotter. Voor je glimlach. Want daarvoor doen we het.
We spreken nog een keer af. Goed? Zondag 15 september 2019. Tot dan!

•17 september 2017

HOERA! Straks om 13u30 openen we onze
20e KINDERFOOR!

Allemaal welkom!

•16 september 2017

We bouwen verder op en rond het Marktplein. Meer dan 60 activiteiten zijn er te beleven en te ontdekken. Kom jij morgen mee onze 20e editie vieren?

•15 september 2017

Alles zit in onze intussen traditionele kisten en vanavond laden we de camion. En wie al eens langs het Marktplein passeerde heeft misschien al de eerste tekenen van de Kinderfoor gezien. Er staat al wat materiaal klaar, nadars, herassen, vuilbakken, noem maar op.
Maar ook achter het gemeentehuis is het volop bedrijvigheid. Daar bouwen ze momenteel een echte saloon!

•10 september 2017

We houden het weerbericht angstvallig in de gaten. Want er komt nog een week koud en nat weer aan. Met voorlopig zondag de beste dag. We zullen al blij zijn als het droog is. Wie brengt nog wat fipronilvrije eieren naar de arme klaren?

•september 2017

De voorbereidingen voor de Kinderfoor liggen volledig op schema. We zetten alles klaar per activiteit in lokaal 21 in het Jeugdcentrum en nu kunnen de knutselactiviteiten in een stroomversnelling komen. Nog enkele weken en het is zover.

•1 september 2017

Kijk eens wie daar van onder het stof komt? De Vliegende Reporter voorwaar. Volg al zijn avonturen op onze facebookpagina en verneem alle nieuwtjes uit eerste hand.

•11 augustus 2017

Alle info over onze 20e Kinderfoor staat online op onze website. Kom onze 67 activiteiten al eens virtueel spotten op www.kinderfoor.be

•4 juli 2016

Het was een beetje weersonzeker, maar op de dag van onze picknick mochten we toch het zonnetje verwelkomen.
Alsook een heleboel nieuwsgierigen die hun laken kwamen openspreiden voor hun hapjes. En een lekker drankje erbij.
Foto's staan op onze facebookpagina!

•10 mei 2016

De vergaderingen over de volgende Kinderfoor zijn volop aan de gang maar de Kinderfoor doet meer in zijn sabbatjaar. Dit jaar staan wij in voor de picknick in het nieuw aan te leggen Vlaspark tussen Kuurne Platse en de Leie.

Een sfeervolle en gezellige picknick met heel wat randanimatie voor groot en klein. Je brengt zelf je eten, picknickdeken en toebehoren mee. Ter plekke is er een bar met drank, ijsjes en koffie. Tijdens en na het picknicken kan je genieten van muziek en activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Het gemeentebestuur en de Kinderfoor slaan de handen in elkaar voor de 2e editie van een picknick in het nieuw te ontwikkelen Vlaspark. Je kan er genieten van een unieke en natuurlijke locatie in het centrum van Kuurne. De picknick wordt opgevrolijkt door olijke accordeondeuntjes, extravagante kapsels, circustechnieken, spelletjes, een gezellig leesstandje, Stand Up Paddling en waterballen. Breng voor de zekerheid een handdoekje en zwemkledij mee... In de namiddag kom je alles te weten over de plannen met de site Vlaspark. Je kan doorlopend langskomen om de zomer in te zetten en om 16u kan je genieten van een spectaculaire roofvogelshow.

Meer info volgt nog!• 29 en 30 april 2016

Onze plantjesverkoop zorgt weer voor fleuriger tuinen. Dank u wel om ons te steunen!

 

•februari 2016

We keken even in onze agenda en in ons archief en wat merkten we? Onze volgende editie van de Kinderfoor is op zondag 17 september 2017, 17-17 dus.
Maar dat is niet de echte reden tot feesten. Na 19 voorbije edities vieren we op die dag onze 20e verjaardag, onze 20e editie van de Kinderfoor.
Nu al bereiden we alles tot in de puntjes voor om er een supercoole jubileumeditie van te maken.
Noteer dus maar in uw agenda met stip!

•eind 2015

De Kinderfoor versterkt weer haar rangen, met nieuw bloed in de organisatie hopen we op nieuwe ideeën en verse krachten om onze volgende Kinderforen opnieuw super te organiseren. Die nieuwe krachten zijn Fauve Ongenaert en Jan Declerq, een echt koppel zowaar! We heten hen van harte welkom en wensen hen veel plezier!
Wil jij je ook engageren, mail dan naar info@kinderfoor.be

2016 - 2017